Telefon: 0255 212 247 - Mail: contact@calorgrup.ro

Despre noi.

S.C. CALOR GRUP S.R.L. este o firma de constructii din Resita infiintata in anul 1999 cu capital integral romanesc, ce are o indelungata experienta in domeniul constructiilor civile, amenajari interioare si exterioare, instalatii sanitare, termice, de aer conditionat si de gaze naturale, cu lucrari executate atat in judetul Caras Severin cat si in alte judete ale tarii.

triunghi

De-a lungul anilor, societatea si-a extins aria de activitate, a crescut si a castigat diverse premii cum ar fi:

  • „Primul loc in Top Afaceri Romania 2013” – top realizat pentru Intreprinderi Mijlocii, Judet Caras Severin, domeniul 41: Lucrari de constructii a cladirilor, conform datelor din bilantul pentru anul 2012;
  • „Primul loc in Top Profit Romania 2013” – top realizat pentru Intreprinderi Mijlocii, Judet Caras Severin, domeniul 41: Lucrari de constructii a cladirilor, conform datelor din bilantul pentru anul 2012.

Calitatea reprezinta conditia absoluta pentru succesul in afaceri, de aceea este prioritara in toata activitatea noastra.

In masura in care serviciile noastre prezinta interes, va rugam sa nu ezitati in a ne contacta, folosind datele din pagina Contact a acestui site.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...